Я не шкодую

Я не шкодую тих, кому начхати
Не тільки на себе,а й на нас усіх..
Адже вам все-рівно, що десь плаче мати,
А голос її дитини тільки  просто стих.
Я не шкодую тих, хто хоче влади
Й до неї лізе, як на Еверест .
Напхаючи кармани стільки всюди краде,
А іншим віддає нести свій темний хрест.
Я не шкодую тих, хто як баче - бреше ,
Щоб не мовчали,а за ним пішли.
А тих, хто за свою країну і не вперше
Життя віддасть - тих шануватимуть завжди..


Рецензии