Омагьосана

Ти ме хвана за ръката
и ме поведе.Накъде?
Там ,където тишината
в прегръдка нежна ни зове.

Чуваш ли,шумят листата?
Песен за любов шептят
Прегърни ме в тъмнината,
целуни-за първи път!

Омагьосаният лес заспа.
Будни бяхме само аз и ти.
Как ще мога да заспя
след -сбъднати мечти?

Донка Колева


Рецензии