Я УКРА НКА!!!
А краще місця і не має!
Таке квітуче, волошкове
І маків цвіт веде з собою!
Нехай сусіди наші заздрять!
Як ковдру тягнуть-не потягнуть!
Ми не здамося, бо єдині!
На териконах, полонині!
Карпатській ліс і Кримські гори!
Безкрайні величі, простори.
Чарівні дзвони льються в Лаврах
Десь хлопець грає на літаврах...
Співоча мова, солов'їна
На ній щебече Україна!
Танцюють бравії козаки,
І на Майдані їдуть танки
Народ такий терплячий, добрий
Для мене кращий на Землі!
Хай був колись він на колінах
Як фелікс вирвався з імли
І хай охороняє Бог нас
Я помолюсь в черговий раз
Хай люди будуть милосердні
І сердце тішиться весь час!
А на очах несперпна гордість
З наших мужніїх солдат
Бабуся з дідусем счасливі,
А сльози лиш від радощів блищать!
Нехай же розквітає Україна
А будяки від спеки хай горять!
Миліша наша ненька- Батьківщина!
Невпинно буду я це промовлять!!!
27.02.2014
Свидетельство о публикации №114031308323