Слова, слова Багато дуже слiв
Розкидано у Просторі і Часі.
Багато щирих світлих відчуттів
Живе в словах, як лет живе у птасі.
І почуття… Багато почуттів –
Прекрасних сильних, висловлених серцем,
Що виникають, як пташиний спів,
У чистоті Надій – Весняних терцій.
Думок багато… Світла і думок,
Що йдуть у почуття і у вітання,
Наповнюючи Радості струмок,
Який впадає у ріку Пізнання.
12.03.2014
Свидетельство о публикации №114031305925