Глибина i Прозрiння в шуканнях

Глибина і Прозріння в шуканнях
Відображені радісно Яв’ю.
Припорошені Часом чекання
Обкрадають Надії безславно.

У Душі і у Просторі Воля
Поєднала Реальність й Уяву.
Застигає пригніченість болем,
Начепивши кайдани безправ’я.

Всепрощення, Любов, Сотворіння
Йдуть із серця у серце надбанням.
Множать ненависть діти безсилля –
Прокладають дорогу Прощання.

Усвідомлення кожної дії,
Усвідомлення думки і слова –
Безперечно примари розвіє,
І відродить Любов, безумовно.

12.03.2014


Рецензии