Три верби

На склоні берега, біля води,
растуть красуні- три верби.
Як три сестри, стрункі, пишноволосі
склонилися і тянуться віттям до води.
Щоби напитися і освіжитися після денної втоми.
А тим часом поміж ними вітерець гуляє,
грає, віття в коси заплітає,
а вони, як ті дівчата
поміж собою шепочуться, купаються, 
милуючись вдивляються,
як зачаровані,
в відзеркалля води.


Рецензии