Нене, моя нене

Нене, моя нене,
вишенько моя,
де душа твоя блукає,
де вона літає?
Може її в полі чистім 
вітер колисає?
 
Чи в гаю зеленім слухає
солов'їний спів...
Чи сумуе зморена:
Хто би розповів?
 
Нене, моя нене,
де душа твоя блукає?
Чи в саду вишневім
Спокою шукає?
Серденько моє нудьгує:
Так мені тебе бракує!
 
Нене,знаю - це в душі моїй.
Це душа моя шукає спокій...
Прощення в тобі...
Боже милий, поможи мені!


Рецензии