Бринить струна, i тиха пiсня
Тече довкола ручаєм,
Мов вітром грається із листом,
То радість несучи, то щем.
Течуть слова у синє море:
Струмки, потічки, ручаї.
Побрались крапельки прозорі,
Немов то почуття мої.
Нема зупину ось тим водам
І почуття туманом ввись…
Пливуть блакитним хороводом,
Кружляючи, несуть кудись…
Свидетельство о публикации №114031310629