I вишневi розквiтнуть сади

Впав букет
 У Кличка для Шевченка,
То був знак
Кобзаря – Кріпака:
- Я не  хочу ніяких букетів,
Бо в крові Україна  моя,
Ви віддайте букет Інституцькій,
Де Майданні точились бої,
Де беззахисні  гинули люди,
Мої дочки, онуки, сини,
Такі різні -  Стрункі,
Сивочолі,
Такі різні - із серцем одним,
В тих боях  народилася воля,
І нехай поки страшно за Крим,
Поспішають лелеки  додому,
А їх крила виспівують гімн,
І сопілка дзвенить калиново,
І все повниться змістом одним,
Нас не раз ображали  сусіди,
Били кулею  і батогом,
В тих боях промайнули століття,
Та назавжди зміцніло добро!
Вірю, встоїмо і цього разу,
І вишневі розквітнуть сади,
Не у чварах і вогняній пастці,
А на мирній славетній землі!
12.03.2014   


Рецензии
Чудовий вірш, написаний людиною з чистою совістю і щирим серцем. Щиро дякую!

Бурчак Ворожбянский   12.03.2014 23:53     Заявить о нарушении
Щиро вдячна

Алена Скиба   13.03.2014 01:06   Заявить о нарушении