Брат проти брата

Брат іде війною на брата
Крим став центром розбрата
Третя світова війна розпочата
За цей злочин буде розплата

Від Донбасу Крима до Карпат
Я українець - ваш брат
А ви на мене дула гармат
На груди мої навели автомат

Що ти робиш зупинися солдат
Не завдавай людям втрат
Свою честь і гідність не трать
Бо горе тобі обернеться стократ

Божа кара буде як град  Багато повсюди буде страт
Але ти свого брата не зрадь
Задумайся російський солдат

У Москві за закритими дверима
Путін вершить долю Крима
Креслить нову карту України
Хоче знов її перетворити на руїни

Що ти робиш подивися кате
Хочеш Крим у нас забрати
Посварити росіянина і українця
Чаша терпіння уже повна по вінця

Знай що плани твої підступні
Які твої дії будуть наступні
Тепер називаєш нас: "Браття"
А завтра розпалиш війни багаття

Залиши за нами одне право
Самим вирішувати свої справи
Забери танки і свої війська
Якщо Україна справді тобі близька

Осетія Абхазія Чечня Молдова Крим
Така доля буде й з ним
А потім Східна Україна і Донбас
Усе забереш ти від нас

Зупинися поки ще не пізно
Я тебе благаю слізно
Не діли на дві частини
На Західну і Східну України

Не давай наказу стріляти
Бо стануть ворогами два брати
Український і російський народи
Стануть червоними Чорного моря води

Почнеться третя світова війна
Багато горя принесе усім вона
Солдат дослухайся моїх слів
Це все що я тобі сказати хотів

Автор: Стан Міша, с. Угля, 12 березня 2014 р.


Рецензии