Iнженерна думка

Червоніє рясно небо
Бо конструкторська розробка
Думка спалахом злетіла
Нетипова – не підробка

Небо в чесній битві МАНу
Захищає простір світу
Від примудрих ноу-хау
До яких воно не звикло

Але ж як вмовити небо
Підкоритися прогресу
І сприйняти нетипову
Думку турбо-інженеру

І в цей час на допомогу
Вирушають профсоюзи
Солідарні з інженером
І створивши ноу-вузи

Люди в складі комітету
Творчі та талановиті
Інженерну думку небу
Допоможуть зрозуміти

І ось так потрохи звикне
Небо чути інженера
А та пам;ятна вистава
Лишиться в думках поета
***
Є професій так багато
Інженером був мій тато
І мій вибір – Турбоатом
Турбоатом, чуєш, тато?

12.03.2014 р.

Авт.: МАН - мала академія наук


Рецензии