тиша
як дорогу віз
прийми її
в "розіпни" в зап’ястя
немає слів
і бракує сліз
таке воно
перешите щастя
нехай земля
ще вогню ковтне
а у плече
запечеться інше
вона туга
мов гітари нерв
вона — німа
перед боєм тиша
11 Березня, 2014
Свидетельство о публикации №114031200151
Дуже файно!
Татьяна Левицкая 04.06.2014 16:39 Заявить о нарушении