невза мно

здається, кохати тебе, зовсім безглуздо.
ти ніколи не зможеш стати моїм Робінзоном Крузо.
і я, на жаль, не твоя Джульєтта, якщо ти помітив.
ти мій - не д'Артаньян, я не твоя Афродіта.
ти, просто на просто, сенс мого існування,
з тобою слова всі - попіл, солодше німе мовчання.
з тобою я почуваю себе пташкою в небесах,
я розумію тебе без слів, тільки з посмішки на вустах.
ти мій головний ворог і найвідвертіший друг,
смертельне снодійне й ліки від всіх недуг.
ти Бог і Диявол разом, ти янгол,але без крил,
ти загубився в моєму морі, не піднявши білих вітрил.
ти неначе стихійне бідство й від нього ж і вороття,
ти моє найсвітліше сонце, ти моє щасливе життя.

ти не мій - лиш в заповітних мріях,
ті що в пам'яті, нездійсненних,
ти мій коханий невзаємно поет,
ти мій
коханий
невзаємно
письменник.


Рецензии