Божев лля повсюди Т кати, закривши оч

Божевілля повсюди… Тікати, закривши очі…
І не бачити, і не чути, і не дай мені Бог наврочить…

Загубилась в пустелі … Досить пусто в у мене в макітрі…
Ходжу по стелі, може десь я літаю й в повітрі…

Щось не звичне… Досить шалене і трохи бентежне…
Ой калічне, і трохи кривеньке й не обережне…

Потерпіла…Потерпала від тої безодні…
Шаленіла… Десь згубилась й валяюсь долі…

Я не знаю… Я не можу сказати ні слова…
Прокричу… І побігаю гола…

Не зважай… Божевілля повсюди…
Просто край, те що видають в собі люди…

Кошова М.М.
12.03.14


Рецензии