по iстинi правильно

це дійшло до того моменту,
коли все, що він говорить є по істині правильним,
коли не плутаєш грішне з праведним,
якщо не бачитись день,
то почуваєш себе голодним,
коли пальто без його рук стає холодним,
а запах - улюбленим.
коли скучаєш на стільки,
що взяти його і унести,
постійно маячню нести,
писати листи.
коли на двох улюблені артисти,
спільні місця і мости.
нам вже по 20 років кожному,
а досі треба вирости.


Рецензии