Чому люди кохають за грош?

Чому люди кохають за гроші?
В чому користь і щастя тут де?
Ну невже вам важливі лиш кошти?
Чи у вас в голові щось гуде?

Золота копійчина, до речі,
Не замінить ні грама душі,
І навіщо тягар цей на плечі,
І навіщо опісля плачі…

Ну куди ви пихаєтесь, милі,
Ну навіщо ж себе продавать?
Може краще,звичайно, на віллі,
Та в багнюку не треба впадать…

Ви знайдіть щось по-собі, простіше,
Те що ваше і вам по-душі,
І тоді не знайдеш щасливіше,
І не купиш цього за грошІ.

Кошова М.М.
12.03.14


Рецензии