Украина

Чи знаєте ви як співає вітер,
Як луна його пісня усюди,
Як розсипається вона немов бісер
У легкі, яскраві етюди.

Чи знаєте ви шепіт хвиль,
Тих бурхливих, що цілий рік
Змивають будь-який людський біль,
Замість звичайних пігулок і лік.

Чи знаєте ви неба подих
Його колір, його настрій мінливий.
Щоб впізнати без сумнівів жодних,
У горах його прозористі зливи.

Чи знаєте ви мою країну,
Ту велику й загадкову мов диво,
Що об'єднує не одну у світі родину,
Під словом великим
УКРАЇНА .

9 березня 2014


Рецензии
Украина единая!!!!Не делимая!!!В едности наша сила!!!Спасибо за такое певчее...нежное стихотворение,олицетворяющее нашу страну.С уважением Светлана.

Николаева Светлана   11.03.2014 20:29     Заявить о нарушении
Спасибо Вам, за понимание и оценку. Верим в лучшее!

Клубовская   11.03.2014 20:50   Заявить о нарушении