Когато

Когато се раждат мечтите
с първата глътка любов,
песен оглася душите,
чувстваш най-нежния зов.

Когато се раждат мечтите
светът е неземно красив,
двери отварят душите,
и си безкрайно щастлив.

Когато се раждат мечтите,
с вяра,надежда и смях,
дано вий мигът не проспите,
тъй както аз едва не проспах.


Рецензии