***

Згорає  літо…  Липа  одцвіла,
Неначе  роки  навпіл  розділила:
І  осінь,  і  зима  була,
Весна...  Буяла  її сила,

Котра  вела  на  амбразуру  літ,
Дала  наснагу  жити   і  співати...
І  танув  сніг,  в  пісок  кришився лід...
А  як  іще  по-іншому  кохати!?

Та  день  не  відрізняється  від  дня –
Проснеться  знову  ранок  у  обнові...
Сумує  в  черевику  кошеня,
Яке  подарувала  в  День  любові....


Рецензии