Вибори президента

(Другий тур 2010 року)

Як вибори в Україні
Не зовсім збулися,
Зустрілися так сумлінні -
Ліна і Марися.

І Марися в тої Ліни,
Щоб правду пізнати,
Наважилась чемно й чинно
Ось так запитати.

- Як ся маєш,як живеться,
Що маєш до хати,
І за кого ж доведеться
Проголосувати?

Ліна мовить: - Я за Юлю,
Вона красномовна.
І всього у нас при Юлі
Хата буде повна.

Мара каже: - Тебе хочу
Я розчарувати,
Бо брехати отій Юльці,
Як ціпом махати.

Клятій Юльці русокосій
Все так не минеться.
Ти послухай, як сердешний
Він за нас печеться.

_ З Межигір'я вже я бачу
Усі ваші біди.
Ось сиджу тепер і плачу,
Навіть не обідав.

Ліна каже: - Подивися
На ось ці бігборди.
Я не бачила, Марисю,
Ще більшої морди.

А Марися: - Він чудовий,
Що ти мелеш, Ліно?
Він красивий і здоровий,
І ... по коліно!

Всіх почує ясний сокіл,
Зайде в кожну хату...
І тоді він аж п'ять років
Буде нас ...ти!

      11.02.2010р.

       





    


Рецензии