Вымогаты вси повыннни

На майдани, коло хаты
вси повынни вымагаты.
Щоб Ангела Меркель знала,
Вчасно кошты вытрачала.
щоб Европа знала,
Що нам треба гроши,
Що нам треба гроши,
Ще й харчи хороши!
Хай Европа знае,
Що нам треба гроши,
Що нам треба гроши,
Ще й харчи хороши!
Бо мы люды бидни,
То нам треба гроши,
То нам треба гроши,
Ще й харчи хороши!


Рецензии