***

Я  з  тобою,  але…  самотня,
На  порозі  твої  сліди…
Смокче  вирій  мене,  безодня –
Не  пусти  мене!  Не пусти!
І  береза  зі  мною  плаче,
Сльози  крапають  на  траву,
Ти  і  є,  і  нема  неначе,
Я  жива,  але  не  живу…
А,  можливо,  що  так  і  треба,
Крижаніє  у  серці  зима:
Є  у  ньому  шматочок  неба,
Лиш  тебе  і  тепла  нема…


Рецензии