Невiсточцi

Не  тримайся  на  відстані,  доню,
Я  щаслива,  що  ти  у  нас  є,
Простягну  лише  руку,  долоню,
А  віддам  тобі  серце  своє.
Я,  напевно,  тобі   ще  не  МАМА
І  так  важко  цим  словом  назвати,
Адже  в  тебе  є  рідна  мати,
А  я  доньки  ніколи  не мала…


Рецензии