У дома с баба
аз, значи, главен съм сега.
В килима кетчупа ще втривам,
с айран цветята ще поливам,
на мач с възглавницата ще играя,
врати ще блъскам и накрая
с ръце от тортата ще ям
и с котката ще се сражавам.
При мама тези не минават,
туй проверил съм и го знам!
Свидетельство о публикации №114031009199