Люблю

Я матусю так люблю -
Вона найкраща!
Я для неї все зроблю,
Бо вона  прекрасна!

В неї очі голубі,
Посмішка – чарівна.
І волосся  -  геть мої,
Вона мені рідна!

Мама ніжна і ласкава,
Наче ластівка мені.
Це моя краса,  любава,
Мої очі чарівні.
Надія  Біленко


Рецензии