Адзiнокi

Над полем шырокім,дзе дуб яснавокі,
У  небе  лятае  арол  адзінокі.
Раскінуў ён крылы,прастор аглядае,
Нібы  кагосьці  там  ён  шукае.
Лятае над лесам,над сіняй вадзіцай,
Заве  і  гукае  сваю  ён  арліцу!


Рецензии