Я знаю, щастя це

                Родом з дитинства
Я  знаю, щастя - це буття:
Для когось - Мати для життя.
А може просто крапля свіжої роси,
Яка мені дарує  сили на землі.

Я бачу любий, рідний край,
Який чарує наче рай.
В долонях світ його несу,
Обожнюю його красу!

І хто запалює серця,
Той буде щаслив до кінця.
Любов даруй, добро твори,
Надії світ в душі неси.
         Надія Біленко


Рецензии