In negura noptii
privirea se-arunca in valuri...
Sleit de putere, de-atita durere,
incerc sa mai trec niste dealuri.
In linistea serii, alaturi de tine,
dar cit de departe pareai...
Stateai linga mine, priveai inspre mine,
dar parca nici nu ma vedeai !
Si parca mai ieri tu mie-mi spuneai
ca vesnic vom fi impreuna...
Nu pot sa-nteleg, nu stiu cum sa cred
ca totul a fost doar minciuna .
Vedeam ca ceva se-ntimpla cu tine
si eu te tineam strins de mina...
Iar tu ma priveai cu ochii tai goi ,
de parca erai o straina!
(In negura noptii Sandic Constantin)
Свидетельство о публикации №114031010985