Lasa-ma sa stiu

Lasa-ma sa-ti vad privirea,
sa ma vad pe mine-n ea,
ca sa stiu ca fericirea
poate fi si-n viata mea .

Lasa-ma s-aud in soapta 
vorba dulce "te iubesc",
ca sa stiu ca-n lumea asta
nu degeaba vietuiesc .

Lasa-ma sa vad un zimbet,
ce va fi doar pentru mine,
ca sa stiu ca nu sunt singur,
ci-s alaturea de tine .

Lasa-ma sa-ti simt caldura
ce ma va-ncalzi in pat,
ca sa stiu ca pe pamint
am trait cu-adevarat.

(Lasa-ma sa stiu Sandic Constantin)


Рецензии