Cindva luna era doar a noastra

Tu mi-ai zis sa te iert, daca pot,
ca iubire-i putin pentru tine;
tu ai zis sa te iert pentru tot ,
sa te iert pentru-a noastra iubire.

Am dat foaia si merg inainte.
Tu ai plecat undeva-n departare.
Eu ma rog si azi pentru tine,
doar eu stiu ca iubirea nu moare.

Undeva, intr-o tara straina,
tu te uiti nopti intregi pe fereastra,
stai privind cu ochii spre luna,
ce cindva era doar a noastra .

Chiar si-acum, in alt capat de lume,
tu in suflet te simti linga mine,
inca-n vise rostesti al meu nume,
cum si eu ma visez linga tine.

Tu mi-ai scris ieri o scrisoare,
doar de bine cuvinte erau!
Nu mi-ai scris ca inca te doare,
insa lacrimi pe ea se vedeau .

( Cindva luna era doar a noastra Sandic Constantin )


Рецензии