Iubirea nu moare

Tu nu poti sa vii, nu poti sa fii linga mine.
Eu cerul il voi desface, ca s-ajung linga tine.

Sub chip de inger, in brate te voi cuprinde
si a noastra iubire se va reaprinde !

Iar cerul cu ploaie pentru noi va plinge,
ca sa se stie ca dragostea pe toate le-nvinge.

Si ca intr-un basm umplut de magie
vom fi impreuna in cer, o vecie !

Vom fi impreuna un intreg infinit,
sa stie o lume cit de mult ne-am iubit !

Adevarata iubire nu dispare nicicind,
e vesnica-n cer, moare doar pe pamint.

(Iubirea nu moare Sandic Constantin)


Рецензии