Значит заново.. зЗ..

Значит закончено ,
Заново значит
Значения зарева зоны .
Закрутило , завертело , зацепило .
Зачем ?

Злит ? Замирает ?
Затухло , замерзло .
Замерло .
Забудь ?!

Значит закончено ,
Заново значит
Зори-закаты значений
Заревом зажигая .

DITA999 ( 2013 ) Ди Та


Рецензии