Питання сторiччя

Нам ставить питання сторіччя,
Складне і доволі просте,
Чи ми Незалежності  гідні,
Чи так  це даремне, пусте?
Чи ми є народом єдиним,
Чи так лише сонм протиріч?
Такі от питання в сторіччя
Від них не ховайте облич,
Бо відповідь,
Мирне сторіччя,
Або повоєнна ніч?
Ми мабуть жили надто  довго,
Блаженним,  розлогим життям,
Війна, за народ  свою  волю??!
Це десь по історії………….. там 
Прийшов час напевно згадати,
Опришків,
І Кармелюка,
Богдана,
І шаблю козацьку,
Всю міць
Бунтаря – Кріпака! 
9.03.2014


Рецензии