Лека нощ, Шаро

Стига, Шаро, шум си вдигал,
време му е да заспиваш.
Умничък ми ти бъди
и веднага престани
да ми тичаш и да лаеш-
цяла нощ ли ще играеш?
Лека нощ ти пожелавам,
че почивка заслужавам
след дълъг ден игра на воля
със другарчетата в двора.
Знам, че си пазач голям,
но моля ти се имай срам!
На кравайче бързо се сгъни
и заспи, заспи, заспи...


Рецензии
В съавторство с Тотка Янакиева.

Дани Ди   09.03.2014 14:01     Заявить о нарушении