Не умеем жить мы по Шевченку

       на украинском языке

Шевченка любимо,
В віках будуть любити :
Пророк народу
І його кобзар,
Але не вмієм
По Шевченку жити
І так любити
Свій квітучий край.
О, як хотів він
Бачити країну
Щасливу, незалежну
І міцну,
І дружелюбну,
Люблячу родину
Не на своєму –
Чиїмось там віку.
Нажаль  поета ми
Не так читаєм,
Тому помилки
Робимо в житті
І як нам жити далі
Теж не знаєм,
Бо ідемо не з ним
Ми по житті !


Рецензии