Личное прошение Иоанну Крестителю

Личное прошение

О святый угодниче Божий,
крестителю Спасов Иоанне.

Услыши мя, грешного (имя).
Умоли Христа Бога, да сподобит
(благодати святаго крещения, покаяния)
раба Своего (имя).

Да вси купно прославляем
милосердие в Троице славимаго Бога,
Отца и Сына и Святаго Духа,
и твое усердное ходатайство во веки веков.
Аминь.

Дни памяти 7/20 января,
24 февраля/9(8) марта,
25 мая/7 июня,
29 августа/12 сентября,
23 сентября/6 октября,
12/25 октября


Рецензии