щасливе щось

ці щасливі темні очі
я б хотіла бути з ними разом в Сочі

ця щаслива посмішка твоя
коли до тебе йду я

цей щасливий сміх
краще усіх на світі потіх

а потім знову

ці щасливі темні очі
і мої безсонні ночі


Рецензии