мовне питання

І досі ще не розібрались,
Якою мовою балакать,
На Україні так все сталось,
Що залишилось тільки плакать.

Давай двомовність хутко дуже,
Подвійне громадянство теж,
Для можновладців все байдуже,
Аби престижний був кортеж.

Навчали довго дуже хвацько:
У ці питання ти не лізь,
Сказав би нам Шевченко батько
Один лиш суржик чути скрізь.


Рецензии