Найстрашнiша у свiтi втрата

Найстрашніша у світі втрата –
Це у тебе в руці граната,
Вмерла мова,
Вже не жива?
І не сила  дипломатично?
За вікном двадцять перше сторіччя,
Зніми маску поглянь в обличча,
Ти людина чи  бандерлог,
Що не має інших тривог,
Як будити зброєю лихо,
Всім на жах,
А собі на втіху?!
Найстрашніша у світі
Втрата -
Це у тебе  в руці граната,
Вмерла мова вже не жива?
Закінчилися всі слова?
Бог всміхнеться,
Розумним тим,
Що руйнують свій  власний
Дім,
Зброю світу дала людина,
Я за слово віддав свого сина,
Не зі зброї
лише  зі слів,
я цей світ за сім днів
створив,
Зброї,
Слова не подолати,
Хоч і  створять її багато!
 8.03.2014


Рецензии