Сонце сходить над Нашим Свiтом

Сонце сходить над Нашим Світом,
Сонце Радості і Любові!
Душі, Світлом його зігріті,
Припинають Вітри вечорові.

Сонце сходить над Нашим Світом –
Золотавим, рожевим, білим!
Світанковий Любові Вітер
Набирає у Сонця Сили.

Сонце сходить над Нашим Світом,
Надихає Любов’ю Душі!
Для яких всі Світи відкриті
І єднання яких непорушне.

Сонце сходить над Нашим Світом!
Променисто і Радісно всюди!
Ми прийшли, щоб Любов’ю творити,
Ми – Любов’ю означені Люди.

08.03.2014


Рецензии