Я нiкуди не поспiшаю
Все здійсниться у слушну мить,
Не гальмую, не підганяю.
Я живу, як Душа велить.
Що засіяла, те й збираю,
Відбуваюсь за кроком крок,
Десь проходжу, десь пролітаю,
Десь будую Світлом місток.
Не вагаюсь, ступаю твердо,
Відчуттями торую Шлях,
Со-Творяю себе уперто,
Піднімаюсь, як в Небо птах.
Я нікуди не поспішаю,
У Любові – моє Життя.
Кожну мить я Люблю. Вітаю
Все, що знає моя Душа.
08.03.2014
Свидетельство о публикации №114030806445