Я дякую за Бога i за Свiтло
Що у мені, зі мною і крізь мене.
Я дякую за все, мені відкрите,
За все, що бачу, знаю достеменно.
Я дякую за Радість і тривогу,
Що відчуваю серцем і Душею.
Я дякую за те, що маю змогу
У Небо йти Дорогою своєю.
Я дякую за досвід і надбання,
За Спокій, що іде із середини,
Я дякую за зустрічі й прощання
І за Любов до кожної Людини.
Я дякую за чисте мирне Небо,
За Сонце, що Любов’ю зігріває.
Я дякую за Бога і за себе,
Коли я з Богом знову розмовляю.
08.03.2014
Свидетельство о публикации №114030806278