В чём святость женщины.. , или философия о вечном
Женщина это "колыбель", она источник того и другого.
Святость женщины и состоит именно в том, что она призвана рождать жизнь, чтоб вдыхать в неё любовь...
Снега сойдут, уйдут морозы
Душа наполнится теплом
Подснежники, капель и грозы
Разбудят жизнь у нас - любовь!
С праздником весны и любви дорогие женщины!!!
Весна нагадує нам кожного разу, що ми маємо жити, щоб народжувати любов. Що ми маємо любити, щоб народжувати життя.
Жінка це «колибель», вона джерело одного і другого.
Святість жінки і полягає саме в тому,
що вона покликана народжувати життя, щоб вдихати в нього любов…
P/S
Сніги зійдуть пройдуть морози
Повітря сповниться теплом
І проліски й весняні грози
Розбудять в нас життя й любов!...
Зі святом весни та любові дорогі жінки!... 8/03/2014 р. Сергій Кріпак*
Свидетельство о публикации №114030805199