Дия уркIи хIабузун

Дия жагьил замайзе,
Лерри нам ца дигахъуй,
Калъува гIязабизе,
Дигахъуй бурес хIавруй!

Ца бари хъули бурра,
Нам дигахъуй лер иле.
Нуни дурибте хIаргъиб,
ХIатI хIязирил лер иле.

Нам хIу цайил дигахъуй,
Гьаннара хIабалулри,
Эш белчIува арагъа,
Аман шакрикишири?!

Нам дигахъуй хIабирун,
УркIила мурад хIаргъун.
ХIайгуйчу яшадивкIас,
Дия уркIи хIабузун.


Рецензии