пиши

пиши листи мені анонімно
обіцяю на них реагуватиму спокійно

пиши листи мені будь ласка
і в серці знову буде казка

пиши листи, та тільки почерком своїм
в яких у тебе все чудово, а себе ти називаєш моїм


Рецензии