Веснянка

Квіточки ніжно-рожеві,
Жовто-блакитні і білі,
Силой Весни закликаю:
Поглядом Сонця, Розмаєм
Смуту розвійте мою!
Бо я, як рідних, люблю 
Донечку кожну і Сина,
Вільной моєй України.

Сльози мої хай невинних
Діток загиблих умиють,
Стануть прозорой росою,
Рідную Землю напоять,
І розцвітуть кольоровим
Квітів весняних Розмаєм.

Божія Мама, благаю:
Хай розцвітають садочки,
І Немовлят- Ангелочків
Хай нам приносять лелеки! )
Миру та щастя навіки!
 
               
                Березень  2014 р.
                м. Київ.               


Рецензии