С-Мислимат. Лувар квай инсан

              СтIал Мислимат
ЛУВАР КВАЙ ИНСАН

Чир жен гьардаз вичин уьмуьр, кьилиз тухурвал—
Адаз чавай лугьуз жеда: «Лувар квай инсан!»
Руш ятIа, мал-жамал кIватIин , гъуьлуьз тухурвал,
Эллеминди лугьудайвал: «Гьунарлу инсан!”

Гьар са касдиз, вичиз лайих, тIвар ганва хъсан.
Жафа хьана, лугьуз хьайтIа, ламразни «инсан».
Къалада вич гьар са касди крарай вичин,
Лам чир жеда кIулал алай пурарай вичин.


Рецензии