Участь

Ichthyocentaur playing a viol on the map of Scandinavia. Ortelius’s Theatrum orbis terrarum, 1571, Antwerp. BL, Maps.C.2.c.5., 45

ВЫЧЕРЧИВАЕТ РОК
НЕБЕСНЫЙ ПУТЬ,
ОРБИТАМИ СВОИМИ
ПРОСТРАНСТВА
          ИЗМЕРЯЕТ

А БРОСЯТ БОГИ
КОСТИ-ЖРЕБИЙ,
-  ИЗ УПОРЯДОЧНОСТИ
НЕ АБСУРД ВЫХОДИТ,
          - СЛУЧАЙ...


Рецензии