Голос краiни

 
                Златі Огнєвіч
                та Антоніні Матвієнко
                присвячую

Багато гарних голосів
Дає нам Україна.
Сьогодні ж, кращі над усі,
То Злата й Антоніна.

Це  голос матінки-землі
З солодких вуст дівочих.
Як промінь світла у імлі,-
Краса і ласка в очах.

Свій голос Тоні я віддам,
Як «Голосу країни».
Велика шана їх батькам,-
За славу України.


22.08.2011 р.


Рецензии