Пам ятi Миколи Мозгового

         

                Композитору і співаку, пішовшому
                з життя 30 липня 2010 р.


Невже, щоб болісніше було пам`ятати,
Біда приходить, незважаючи на вік.
В передостанній день,
В такий спекотний липень,
Пішов з життя славетний чоловік.

Не витримало серце на світанку,
І передчасно обірвалась в прірву путь.
Вже не зіграє більше нам добродій,
Вже не почуємо нових пісень мелодій,
Живого голосу його коли-небудь.

Біда не в тім, що хтось його не знає,
Що не отримав потиску руки.
Біда, що Бог найкращих забирає,
Що слава України помирає,
Як той орел, що не здолав ріки.



02.08.2010 р.
Фото з Ін-ту


Рецензии